Klanten vertellen 

   

Eigentijdse makelaar die prettig in de omgang is en accuraat te werk gaat. Marijke laat je nooit lang op een antwoord wachten en gebruikt heldere taal. Marijke was, in alle tevredenheid, naast verkoop- ook onze aankoopmakelaar.

Bas & Hester

Verkopers Heer Balderikstraat 62, Zaltbommel

   

Omdat familie van ons goede ervaringen had met Marijke van Marij Makelaardij zijn we circa 7 weken geleden een kennismakingsgesprek met Marijke aangegaan en hebben haar onze plannen verteld. We hadden allebei gelijk het juiste gevoel bij Marijke. Ze is de dag erna gelijk voor ons aan het werk gegaan wat resulteerde in de aankoop van onze nieuwe woning. Toen dit allemaal was geregeld moest natuurlijk onze eigen woning nog in de verkoop, dit natuurlijk ook bij Marijke van Marij Makelaardij. Dit is door haar allemaal heel snel in werking gezet en mede door haar advies is onze woning zeer snel verkocht. We kunnen daarom nu onze gedachten helemaal gaan richten op ons nieuwe huis. Marijke, bedankt voor de aankoop en de verkoop van onze woning !! (dit allemaal binnen 7 weken)

Verkopers J.E.S. Holthausstraat 4, Zaltbommel

   

Marijke doet haar werk gedegen en met een persoonlijke benadering. Is accuraat en goed bereikbaar. Ze handelt snel en doortastend Zeer prettig mee samengewerkt.

Verkopers Steenmakersstraat 8, Zaltbommel 

   

Wij zijn bijzonder tevreden met Marijke/Marijmakelaardij. Een paar woorden die op zijn plaats zijn: - fijne samenwerking - nauwgezet - afspraken worden altijd nagekomen - gedegen advies - prima onderhandelaar - toegewijd - attent Verhuizen is altijd dubbel; wij willen graag een ander huis maar de verkoop en verhuizing is een boel gedoe. Fijn om daar een goede ondersteuning bij te krijgen.

Verkopers Mau de Jongstraat 11, Zaltbommel

   

Marijke heeft ons heel goed begeleid. Zat overal heel kort op. Maakte op hele korte termijn altijd afspraken en zorgde er altijd voor dat wij volledige op de hoogte waren van de interesses van de potentiele kopers en van de voortgang.

Verkopers Blackwoodstraat 33, Opijnen 

   

Marijke de Beer toont zich een betrokken makelaar, met aandacht voor de verkopende èn kopende partij. Ze is actief, en houdt zich niet aan kantoortijden. Tevens een prettig persoon om mee te communiceren.

Verkopers Bloemkeshof 59, Zaltbommel

   

Marij Makelaardij is een kundig en betrokken partij die de markt in Zaltbommel en omstreken goed kent. Daarnaast voegt zij neutrale expertise toe in het onderhandelingsproces.

Verkopers Koningin Wilhelminaweg 32, Zaltbommel

   

Goede kennis van zaken, goed advies incl. stappenplan. Vervolgens zeer goede onderhandeling gevolgd door een nauwkeurige en correcte afwikkelingen.

Verkoperster Alfred Smithlaan 89, Zaltbommel

   

Marijke heeft ons super geholpen om ons huis in Zaltbommel te verkopen. We hebben praktische tips gekregen om ons huis zo verkoop klaar te maken. Door een goede service waren we ons huis zo kwijt.

Deskundigheid: 10.          Prijs / kwaliteit: 10

Lokale marktkennis: 10    Service en begeleiding: 10

Verkopers Heer Balderikstraat 111, Zaltbommel

   

Marijke is een bijzonder rustig en redelijk iemand, die goed communiceert. Ze kon tov andere makelaars goed benoemen wat de voordelen waren van specifiek ons huis en kwam met een redelijke inschatting van de vraagprijs en verwachte opbrengstprijs - die het uiteindelijk ook heeft opgebracht. Ter vergelijking, een andere lokale makelaar stelde een vraagprijs voor die uiteindelijk 9 procent onder de daadwerkelijke verkoopprijs lag. Het duurde uiteindelijk iets langer dan verwacht, maar nog altijd ruim binnen de gemiddelde tijd en tegen een hele redelijke verkoopprijs. Het scheelt dat ze zelf ook in de buurt woont. Ze geeft je tijdens de hele verkoopperiode het gevoel dat het allemaal om jouw huis draait en dat je in control bent. Daarbij is ze erg pro-actief en belt ze potentiele kopers ook altijd na, en houdt ze het altijd positief, redelijk en eerlijk. Bijzonder goede ervaring en ik zie weinig verbeterpunten. Erg tevreden.

Verkoper Courtine 27, Zaltbommel

     

Marijke de Beer, handelend onder Marij Makelaardij, is een bewuste keuze geweest voor de verkoop van het appartement aan de Citadel in Zaltbommel.
Marijke is vriendelijk, betrouwbaar en zeer deskundig/professioneel en denkt met je mee. Ze heeft een goede kennis van de markt in Zaltbommel. Zoals Marijke op haar site aangeeft gaat ze ‘actief en gedreven voor u aan de slag!’ En dat doet ze ook: ze houdt zich aan haar afspraken en is niet afwachtend.
Ik kan Marij Makelaardij dan ook aan iedereen aanbevelen die een huis wil verkopen!

Verkoper appartement Citadel 114, Zaltbommel

   

Beste Marijke,

We zijn heel erg tevreden over de samenwerking.  We willen je graag aanbevelen bij anderen. Je bent zeer deskundig en prettig in de omgang met veel passie voor je vak. Het contact via e-mail en telefoon verliep erg fijn. Het was in een hectische tijd fijn om de verkoop en bezichtigingen aan je toe te kunnen vertrouwen. 

Verkopers Middelweide 33 Zaltbommel

   

Beoordeling : 10 

Marijke van Marij Makelaardij was altijd bereikbaar. Goede en tijdige terugkoppelingen na bezichtigingen. Ze komt haar afspraken na. Komt professioneel en betrouwbaar over. We zijn zo tevreden over haar dat ze nu ook onze aankoopmakelaar is. We hebben er alle vertrouwen in dat we met haar een geschikte woning voor een goede prijs kunnen kopen. 

Verkopers Rembrandtstraat 59 Zaltbommel

       
   

Wij hebben onlangs ons appartement in Zaltbommel verkocht met Marijke de Beer als (verkopend) makelaar. Hoewel het appartement enige tijd te koop heeft gestaan, wat niet zozeer te maken had met Marijke de Beer als wel met de marktomstandigheden en het aanbod ter plaatse, zijn wij erg tevreden over Marijke. Zij is deskundig, plezierig in de omgang, altijd bereikbaar en komt haar afspraken na. De service en begeleiding hebben wij als zeer goed ervaren. Wij kunnen Marijke dan ook zeker aanbevelen bij anderen!

Verkopers Het Koggeplein 2 Zaltbommel

       
     

 Marijke de Beer van Marij Makelaardij is voor mij een bewuste keus geweest. Duidelijke communicatie, kennis van zaken omtrend het huis en de marktwaarde. een redelijke kwaliteit/prijs verhoudng. Marijke is actief geweest tijdens het hele verkoop proces. Daarnaast geniet ze duidelijk vertrouwen van de potentiele verkopers in Zaltbommel gezien het feit wat zij allemaal in de verkoop heeft. Ons huis heeft maar enkele maanden op de markt gestaan en daar zijn we zeer content mee.

Vriendelijke groet, Erik

       
   

Lokale marktkennis: 9,  Deskundigheid :10, Service en begeleiding : 10,  Prijs / kwaliteit  :9 

Vriendelijk, betrouwbaar en zeer professioneel. Goede kennis van de markt en een reële mening over vraagprijs en verkooptermijn.

Ik kan Marijke bij IEDEREEN die een huis verkoopt aanbevelen.

Verkoper(s) Huibersakker 45 Zaltbommel

       
   

Ik ben heel erg tevreden over Marijke de Beer. In tegenstelling tot veel andere makelaars weet Marijke het zakelijke goed te combineren met een persoonlijke touch. Een makelaar is een noodzakelijk kwaad in mijn ogen, maar bij Marijke heb ik een heel goed gevoel. Ze heeft zich aantoonbaar ingezet om mijn huis voor de best haalbare prijs te verkopen. Gedurende de hele periode is zij steeds heel goed bereikbaar en flexibel geweest en heeft altijd klaar gestaan met goede adviezen. Het mooie van haar aanpak vind ik dat ze durft te experimenteren met een ietswat modernere prijsstelling (bij niet verkopen, betaal je alleen de overeengekomen opstartkosten). Tegelijkertijd krijg je wel het hele pakket dat je van een makelaar wilt: foto's , brochure, Funda, begeleiding, alles. Heel fijn wat ze ons allemaal uit handen heeft genomen. Ik beveel Marijke van harte aan bij iedereen die het horen wil!

 Dorien & Jaap verkopers Epkemastraat 5 Zaltbommel

       
 

 

Beoordeling :10

Lokale marktkennis  : 10,   Deskundigheid  : 10,  Service en begeleiding  : 10,   Prijs / kwaliteit   :10

De cijers spreken voor zich. Het contact was uitstekend.

De verwachtigingen kwamen uit. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Verkoper Julianastraat 12 Hellouw

       
 

 

 

 

Beoordeling 9,5

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en de inhoud van services die Marij Makelaardij (Marijke de Beer) te bieden heeft. We hebben het huis snel verkocht! Ze heeft ons zeer goed advies gegeven en heeft de stappen van het verkoop van het huis goed begeleid. Ook toen er vertraging optrad en de overdracht niet door kon gaan op de geplande datum, hield ze contact met alle betrokkenen en kon de overdracht 9 dagen later toch plaatsvinden.                                        

Al met al een uitstekende service, veel kunde, betrouwbaar, hardwerkend en creatief. En vooral veel geduld.          

Bent u aan het overwegen om een makelaar te kiezen, dan bent u goed bij Marij Makelaardij.

Verkopers Dijkschrijversland 20 – Gameren – Wendy, Mariska en Jasmijn

 

       
 

 

  

 

 

In eerste instantie hebben wij voor Marij Makelaardij gekozen om onze woning in Zaltbommel te verkopen.Wat wij merkten in onze oriëntatieronde met verschillende makelaars is dat zij goed degelijk voorwerk verricht en met goed onderbouwde antwoorden kwam. Dit gaf ons direct vertrouwen. Tijdens de verkoop is zij in volle vaart aan de slag gegaan en al snel waren er potentiële kopers. Zowel bij de bezichtigingen als de onderhandeling kregen wij altijd snel een terugkoppeling en een onderhandelingsvoorstel voor de volgende stap. Hierbij staat bij Marijke altijd het belang van haar klant voorop gedurende het hele proces (tot en met de overdracht bij de notaris). Door deze ervaring hebben wij besloten de aankoop van onze nieuwe woning ook door Marijke te laten begeleiden. Wij zijn ook zeer tevreden over het resultaat van het aankoopproces. Kort samenvattend: Marijke is iemand die voortvarend aan de slag gaat, het belang van haar klant altijd voorop stelt, goed communiceert en met serieuze goed doordachte voorstellen komt. Kortom: wij zijn zeer tevreden en kunnen Marijmakelaardij zeker aanbevelen.  

Arne & Jetske, verkopers maasstraat 5

       
 

 

Vanaf het begin was het kontakt prima. Marijke is een prettige makelaar met kennis van zaken. Zij geeft goede tips over het "kijkklaar"maken van de woning. Er hoeft niet direct geschilderd en gestyled te worden, maar wel grondig opgeruimd.

Marijke is aktief in het zoeken naar de juiste mensen voor de woning. We hebben veel bezichtigingen gehad wat resulteerde in de verkoop van onze woning binnen 7 maanden (2015).

Marij Makelaardij is een kordate makelaar.

Verkopers Hooijmijt 14 Zaltbommel

       
 

 

                                     

 

Wij vonden dat Marijke hard gewerkt heeft om ons huis te verkopen. Ze heeft in de buurt flyers uitgedeeld, bij open huizen dagen kwam ze met een pakketje voor de kijkers en ballonnen voor aan het verkoopbord om op te vallen. Wanneer er kijkers kwamen met opmerkingen gaf ze die goed door zodat wij er, als het om kleine dingen ging, daar iets mee konden doen. Ze is integer. Dit bleek toen de aankoopmakelaar met een voorstel kwam waarmee regels ontdoken werden wat voor de kopers, maar ook voor ons, voordeel zou opleveren. Marijke gaf dit wel door aan ons maar gaf wel aan dat zij er niet aan mee kon werken. Dit vonden wij heel positief want ook wij wilden niet aan dit soort dingen meewerken.
Na een bezichtiging nam ze altijd snel contact op om ons te informeren. Ze gaf ons altijd het gevoel dat ze alleen met ons huis bezig was terwijl ik weet dat ze het heel erg druk had. Wij hebben vaker een huis verkocht maar ik moet zeggen dat Marijmakelaardij er wat ons betreft positief uitspringt.                                                    Verkopers Palissade 34 Zaltbommel                                                         

 

       
     

"Marijke is gedreven. Ze heeft ons goed geadviseerd bij het verkopen van onze woning. Verder is ze punctueel, heel attent en hield ons goed op de hoogte na bezichtigingen. Wij zijn zeer tevreden over Marij Makelaardij."

Verkopers Koekoekstraat 17 Zaltbommel

 

 

 

       
   

"Wij zijn bijzonder tevreden over Marij Makelaardij. Goede, objectieve adviezen, luistert goed naar wat de klant wil. Gebruikt haar expertise en rust om tot een goed resultaat te komen. Tomeloze inzet, ook op onmogelijke tijden bijna altijd bereikbaar, zelfs in de avonduren reageert zij nog op vragen.
Kortom: een wolf in dameskleren. Als u iemand zoekt die zich 100% inzet en vastbijt in het verkopen van uw huis, dan moet u zeker in zee gaan met Marijke".                                                                                                                      Verkopers Huibersakker 1 Zaltbommel    

                                                                                                      

       
   

Beoordeling : 10 "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij familie en vrienden"!

"Goede begeleiding, gemaakte afspraken worden nagekomen! Fijn dat iemand meedenkt bij zoiets "groots" als de verkoop van een huis.

 

 

 

       
  IMG_4442c  
 "Ja Marijke, ik ben niet zo van een referentie schrijven, ik bedank je liever op mijn eigen manier met een zelfgemaakt schilderij!  Een echte Hetty! 
Verschillende materialen zijn in het schilderij verwerkt, draagtassen van Marij Makelaardij en zelfs de roze
ballonnen.

Geweldig! Dank je wel Hetty, ik ben er bijzonder blij mee!
       
 
IMG_7771-voorz-3-VERKOCHT
 
Beoordeling: lokale marktkennis :10  deskundigheid : 10 service en begeleiding : 10 Prijs - kwaliteit :10 

"Al die tienen lijken misschien wat overdreven, maar wij zijn echt erg tevreden. Marijke reageert snel en adequaat. Ze is prettig in de omgang en het zakelijke blijft altijd voorop staan. Ons huis was snel verkocht en mede dankzij Marijke is de koopsom ook nog iets hoger uitgevallen dan we hadden gedacht.
We hadden (toevallig) eerst een huis bekeken dat via Marij te koop stond en we vonden haar begeleiding bij de bezichtiging stukken beter dan die van andere makelaars. We hadden daar niet erg over nagedacht, maar het is misschien wel een goede tip: spreek een bezichtiging af met de makelaar die je van plan bent in te schakelen voor de verkoop van je huis, dan weet je ook hoe hij/zij straks jouw huis presenteert".
Verkopers Maasstraat 3 Zaltbommel


       
   IMG_6904-voorz-4-print-Verkocht 
 "Marijke, van Marijmakelaardij heeft ons perfect geholpen met de verkoop van ons huis. Ze kwam aanbevolen van buren. Alles is zeer professioneel gedaan met grote bekwaamheid. De verkoop prijs is goed ingeschat, zeer goede fotos hielpen met het vertoon van het huis. Ze hield ons op de hoogte van potentieele kopers en wat hun gedachten waren nadat men het huis gezien had. Alles is 100% positief verlopen".
   IMG_7041-voorz-nieuw-1-print-Verkocht    "In april 2014 is het huis Thorbeckestraat 8 in Zaltbommel in de verkoop gegaan. Van anderen hadden wij positieve berichten gehoord over " Marij Makelaardij".
De eerste kennismaking was erg prettig. Marijke de Beer kwam met suggesties over het verkoopbaar maken van het huis en ze heeft mooie foto's gemaakt.We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent de bezichtigingen.
Ons huis heeft maar vijf en een halve maand te koop gestaan.
Al met al hebben we een goed gevoel over gehouden aan de samenwerking met " Marij Makelaardij", Marijke de Beer.
Donald en Rosalie"  IMG_8317-straatbeeld-2-print-VERKOCHT 
"Eerder heb je de woning van onze dochter en haar man verkocht in Zaltbommel . Ze vertrokken naar Bonaire en wonen sinds kort met hun kinderen in Panama. Sinds kort hebben wij ons huis in Sommelsdijk in de verkoop gezet, omdat we op zoek zijn naar een appartement in Vlissingen. Jammer dat je zo ver weg zit, anders hadden we aan jou gevraagd om onze woning te verkopen.
 
Met vriendelijke groet",
Fam. Verplanke
       
  IMG_6340-voorz-2-webjpg-Verkocht  

"Marijke is zeer deskundig, zakelijk, hardwerkend maar zeker ook betrokken. Aan een ieder aan te bevelen zowel voor verkoop maar ook voor aankoop van uw woning".
Fam. van den Broek

       
  IMG_5451-voorz-1-print-VERKOCHT-2 

"Marijke is een zeer betrokken makelaar, communiceert goed van begin tot eind over alle ontwikkelingen, is steeds pro-actief bezig geweest om ons huis te verkopen. Ook bij de bezichtigingen en later de onderhandelingen heeft zij ons prima bijgestaan. Bij de uiteindelijke verkoop is zij steeds heel attent geweest door ons te informeren wanneer belangrijke data voorbij waren, benodigd papierwerk werd altijd secuur en op tijd geregeld. Bij de kennismaking sprong ze er al uit qua kennis, enthousiasme en realistische maar zeker ook positieve instelling en die kwaliteiten heeft ze tijdens het verkoopproces prima gebruikt. Kortom:zeker aan te raden"!                                                                                                   
Fam. van de Werken

       
 

IMG_6838-Voorzijde-1-prin-Verkocht

 

"Een aardige en deskundige makelaar met veel kennis en ervaring waar men wat aan heeft,heel goed".


Hans en Janna Verheij

       

 

 IMG_3208--voorz1-1-print

 

" De persoonlijke benadering van Marijke  heb ik als zeer prettig ervaren, haar deskundigheid en kennis van de markt in de regio, maken haar makelaarskantoor een hele goede keus om je huis te verkopen en om eventueel een nieuw huis aan te kopen".

Dhr Zondervan

       

   44  

IMG_4839-straat-1-web-verkocht

44 

"Wij zouden Marijke bij een ieder aanbevelen. Om te beginnen zijn haar brochures uitstekend verzorgd met zeer duidelijke foto's. Ook weet zij heel duidelijk de kwaliteiten en de sterke punten van de woningen die zij aanbied naar voren te brengen. Persoonlijk vinden wij haar zeer prettig en correct in omgang. Ditzelfde hoorden wij van potentiële kopers. Onze woning was, in deze tijd, in 6 maanden tijd verkocht. Dit danken wij voor een groot deel aan Marijke die hem voor de goede prijs, voorzien van een een goede brochure in de markt gezet heeft. Marijke bedankt voor de goede begeleiding en heel veel succes in de toekomst."

Groeten John en Marti                                      

 

 

 

 

 

IMG_4317-voorz2-print-VERKOCHT

694_groot-schout-dicbierln-43kopiejpg-AANKOOP

 

"Marijke de Beer van MARIJ MAKELAARDIJ heeft ons prima begeleid zowel bij de verkoop van deze woning als bij de aankoop van ons nieuwe huis. Zorgvuldigheid en alertheid in de communicatie met ons en de andere partij kenmerken haar aanpak. De foto's en tips om het huis kijker-klaar te maken hebben ons geholpen ons huis aantrekkelijk te presenteren.    
In vriendelijke en zakelijke sfeer heeft zij ons begeleid bij rondleidingen en onderhandelingen. Heldere onderhandelingen en vlot afspraken nakomen zijn andere redenen waarom wij tevreden terugkijken op onze samenwerking met MARIJ MAKELAARDIJ."

Ruud de Haan en Ellen Meesters   Zaltbommel / 's-Hertogenbosch

 

 

 

 

 

 IMG_1108-straat-citadel-print-VERKOCHT

 

"Uitstekende begeleiding. 
Goed contact via telefoon en e-mail. 
Betrouwbaar en altijd bereikbaar. 
Alles is in goed overleg gegaan."

Verkoper woning Citadel   Zaltbommel

 

 

 

 

 

IMG_3591-voorz-1-webjpg-VERKOCHT

 

"Ik zou MARIJ MAKELAARDIJ zeker aanbevelen bij vrienden of familie"!
"Vriendelijke, deskundige en perfecte begeleiding." 
"Aandacht aan de klant en grote inzet om het huis te verkopen!"

Verkopers Courtine 29   Zaltbommel

 

 

 

 

 

IMG_3811-haaften-1-print-verkocht

 

"Ik zou MARIJ MAKELAARDIJ zeer zeker aanbevelen!   Marijke is zeer professioneel en tegelijkertijd ook erg betrokken. Wat wel zo prettig is.  
Geeft goede tips om een woning beter verkoopklaar te maken. Wat na een niet al te lange tijd ook gelukt is.Een woning verkopen doe je niet zomaar, in het geval van mijn moeder zeker niet, als je ruim 50 jaar met plezier hebt gewoond. Dus is het zeker prettig als je een makelaar zoals Marijke treft!"

Sjanie    Haaften

 

 

 

 

 

 IMG_2758-achtergevel-1-web

 

"Beste Marijke,Wij zijn vol lof over jouw orginaliteit, inzet en gedrevenheid betreffende de verkoop van ons huis.Hartelijke dank."

Familie Koopman   Rosmalen

 

 

 

 

 

 IMG_1383-tuin-3-web-Verkocht

 

"Marijke de Beer heeft ons bijgestaan bij de verkoop van ons huis in Kerkdriel.
Ons huis  kwam te koop aan het begin van de "huizencrisis" toen iedereen nog dacht dat het wel mee zou vallen. De uiteindelijke verkoop had enerzijds te maken met de vraagprijs maar zeker met de inspanningen van Marijke. Want: Als je stil staat gebeurt er niets! Marijke wist in deze moeilijke markt toch beweging te vinden want waar anderen stilstaan, ze wist door creativiteit toch elke keer weer aandacht te krijgen voor ons huis. Flyeren, nieuwe foto's of een interieursadvies tijdens de open dagen, niets ontgaat aan haar aandacht. Marijke is toegankelijk, aanspreekbaar en terzakekundig. Meer heb je niet nodig! De volgende keer zou ik direct weer van haar diensten gebruik maken."

Wilko de Vogel   Zaltbommel

 

 

 

 

 

 IMG_2171-straat-1-webkopiejpg-verkocht

 

"Marijke, heel veel dank voor je inzet bij de verkoop van onze woning. We hebben je ervaren als een professionele makelaar met veel kennis van zaken. De samenwerking verliep erg prettig en we zijn uiteraard erg blij met de snelle verkoop!"

Jan en Sandra    Zaltbommel 

 

 

 

 

 

 IMG_9801-voorzijde-water-1-web-verkocht

 

"Voor de verkoop van onze woning hebben wij ter oriëntatie een aantal makelaars gesproken. Wij hebben voor Marijke gekozen omdat zij er positief uit sprong door haar proactieve, rustige en reële instelling. Wij hebben het proces rondom de verkoop als zeer plezierig ervaren waarbij wij goed op de hoogte werden gehouden door Marijke. Ook de kopers waren erg tevreden over Marijke."

Wilfred en Wendy Welsing 

 

 

 

 

 

 IMG_1493-complex-2-webkopiejpg-Verkocht

 

"Wij wilden ons appartement aan de Citadel in Zaltbommel verkopen, maar dachten niet dat het zin zou hebben een makelaar in te schakelen. Wat zou die nou, in deze moeilijke tijd, voor ons kunnen betekenen. Maar gelukkig zag Marijke ons bord voor het raam en zocht zelf contact met ons.  Zij wist ons ervan te overtuigen, dat het wel degelijk zin had. Nadat wij haar uitgebreide website goed hadden gelezen, waarin ze o.a. aangeeft, dat zij actief en gedreven voor de klant aan de slag wil, was onze keuze snel gemaakt.
En, Marijke heeft het allemaal waargemaakt!
Zij ging actief op zoek naar potentiële kopers, en met succes! Binnen drie maanden was de verkoop een feit!
Vooral de prettige manier van werken, contact houden en administratieve afwerking, hebben wij als bijzonder prettig ervaren."

Gerda en Co    Drunen

 

 

 

 

 

 IMG_0455-velddriel-webkopiejpg-verkocht

 

"Marijke de Beer heeft begrepen hoe je als makelaar in deze tijd te werk moet gaan. Wat ons voornamelijk opviel aan haar manier van werken is haar pro-actieve instelling. Ze reageert snel en doet echt moeite voor zowel verkoper als koper. Met haar opgeruimd karakter en professionele kijk op de huizenmarkt, heeft zij altijd tips vanuit een fris blikveld. Tips, waaraan je zelf nog niet had kunnen denken!
Bedankt voor de prettige samenwerking, Marijke!"

 Jack en Margriet de Wilt    Velddriel

 

 

 

 

 

IMG_9962-voorzijde-1-webkopiejpg-Verkocht

IMG_1490-complex-3-webkopiejp-aankoop

 

"Verkoop van woning in de Vergt Zaltbommel en aankoop van appartement in de Spellewaard Zaltbommel.

Met wie?      Natuurlijk met Marijke de Beer
Waarom?     Jonge makelaardij ten opzichte van gevestigde instellingen.
Waardoor?   Vanwege correctheid, snelheid en begrip.
Waarmee?    Vriendelijkheid en geduld.
Daarom:       Een groot applaus voor Marijke, een volgende keer weer!

Heel erg bedankt voor alle moeite en geduld en goede zorg Marijke!"

Jeanette   Zaltbommel

 

 

 

 

 

IMG_7315-voorzijde-1-print-verkocht

Hedel-verkocht

 

"Marijke heeft ons naar alle tevredenheid in 2011 de verkoop van ons huis in Zaltbommel begeleid. De eerste weken twijfelden we nog een beetje; is ze als vrouw niet te vriendelijk. Maar al snel bleek dat Marijke zich goed kan vastbijten in haar rol als makelaar en zich niet snel laat verwurmen. Door gerichte acties hebben we veel kijkers gehad en was het huis na 14 maanden verkocht op een toch wel gespannen markt. Marijke is standvastig met een zachte hand, weet goed duidelijk te maken hoe de markt ligt en wat de ontwikkelingen zijn. Ze sluit altijd op korte termijn terug wat de ontwikkelingen waren.

In een later stadium heeft Marijke voor ons ook de aankoop van ons nieuwe huis in Hedel begeleidt en daar kwam ook zeker haar standvastigheid goed van pas. Niet te gehaast willen handelen en ook nu weer met een vriendelijke maar vastberaden glimlach.
In beide stituaties heeft Marijke ons duidelijk het gevoel gegegeven achter ons te staan en heeft ze in alle eerlijkheid oprecht gehandeld.
We raden dan ook zeker Marijke de Beer aan als uw verkoop of aankoop makelaar."

Pascal en Moniek Lommen   Hedel

 

 

 

 

 

 IMG_2591-De-Spellewaard-web-copy

 

"Marijke, we willen je bedanken voor de tijd en de energie die je hebt gestoken om ons huis onder de aandacht te brengen voor de verkoop. Vooral je betrokkenheid en je stiptheid om ons te informeren na een bezichtiging hebben ons aangesproken. Hoewel we besloten hebben het huis weer uit de verkoop te halen zullen we vrienden en bekenden Marij Makelaardij zeer zeker aanbevelen en hopen in de toekomst weer bij jou terug te komen."

Gerard & Heleen    Zaltbommel

 

 

 

 

 

 IMG_8351-achterzijde-3-web-verkochtkopie

 

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Marijke de Beer haar werk doet. Accuraat, afspraken nakomend, snel reageren op mail en telefoon van zowel koper als verkoper. Ze houdt overzicht, geeft duidelijke tips en adviezen om een huis er goed te laten uitzien voor de verkoop. Is kritisch op haar eigen werk en staat open voor nieuwe dingen; zoals huizenveiling. Een hele prettige samenwerking, mocht het weer voorkomen dan zal ik haar ook zeker weer inschakelen."


Ellen Liebregts    Zaltbommel

 

 

 

 

 

IMG_5135-voorzijde-2-webkopiejpg-verkocht

 

"Bedankt voor je gedrevenheid, humor en goede zorgen bij de verkoop van ons huis!"

Jos en Michaela Meegdes    Nederhemert

 

 

 

 

 

IMG_3237-voorzijde-2-web-Verkocht-copy

 

"Geachte mevrouw de Beer /Marij Makelaardij,

Via uw makelaardij hebben wij ons huis verkocht. We vonden dat we daar geluk mee hadden om zo snel (binnen 2 maanden) te verkopen in een nogal ongunstige tijd. Maar achteraf vinden we ook , dat de verkoop naar onze tevredenheid tot stand kwam door uw deskundige bemiddeling. We zijn van mening dat u uw vak goed verstaat en op prettige wijze met ons als klant bent omgegaan."

Jeanne en Theun van Zanden    Zaltbommel