Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

2 oktober a.s. Open Huizen Dag voor woonvragen

Marij Makelaardij: Een vertrouwde makelaar voor Zaltbommel en omstreken

- Zaltbommel, september 2021- Alhoewel men niet dagelijks een huis koopt of verkoopt, kent Marij Makelaardij een zeer trouwe klantenkring. Sinds de oprichting in 2008 komen veel klanten, en hun families en vrienden, voor de verkoop of aankoop van een huis in Zaltbommel en omstreken terug bij Marij Makelaardij. En dat is een groot compliment voor de makelaardij.

Open Huizen Dag 2 oktober

Ook voor de komende Open Huizen Dag op 2 oktober a.s. staan al diverse afspraken met ‘vaste klanten’. Maar Marijke heeft nog ruimte voor nieuwe afspraken in de agenda. Dit jaar zal de Open Huizen Dag (mede vanwege Covid-19) niet met het bezoeken van te koop staande huizen worden ingevuld. Maar wel met een vrijblijvende afspraak met Marij Makelaardij om alle woonvragen in te vullen.

Woonvragen beantwoorden

‘Door de gekte op de woningmarkt, hebben verkopers en kopers momenteel ontzettend veel vragen’, aldus Marijke de Beer van Marij Makelaardij. ‘Men wil bijvoorbeeld graag weten wanneer het de beste tijd is om een huis te verkopen. Maar ook vragen over de waarde van de huidige woning, hoe de woningmarkt momenteel is of wat het beste bod is, komen regelmatig naar voren. Tijdens de Open Huizen Dag op 2 oktober kom ik graag bij de mensen thuis om alle vragen vrijblijvend en in alle rust te beantwoorden.’

Om een afspraak op 2 oktober (of een andere dag) te maken, is Marijke bereikbaar op 0418-517277.

 

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!