Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Ik wil mijn huis verkopen

Wat is mijn huis waard?
Is het de juiste tijd om mijn huis te verkopen?
Hoe gaat het verkopen van een huis in zijn werk?
Wat kan ik zelf doen om mijn huis sneller en beter te verkopen?
Wat kan MARIJ MAKELAARDIJ voor mij doen?
Wat zijn de kosten voor verkoop van mijn huis?

Uw huis verkopen

Gaat u uw huis in Zaltbommel of omgeving verkopen? Dan helpt Marij Makelaardij u graag. Want bij het verkopen van uw huis komen diverse vragen naar voren. Uw woning verkopen, doet u immers niet dagelijks. Er komt altijd meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Het is bovendien vaak niet alleen een financieel maar ook emotioneel besluit. Reden te meer om u bij de verkoop van uw woning te laten begeleiden door een actieve en gedreven makelaar. Zo onderscheidt u zich in deze markt!

Intensieve begeleiding

MARIJ MAKELAARDIJ  in Zaltbommel werkt bij de verkoop van uw woning met een uitgebalanceerd  stappenplan. Hierbij komen alle aspecten van uw verkoop aan de orde.  Van vooronderzoek tot en met de nazorg.
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de succesvolle verkoop van uw woning begeleiden wij u Deze intensieve begeleiding betekent gemak voor u en u bespaart tijd en geld bij de verkoop van uw woning. 
Ook indien u zelf uw woning wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Lees dan hier wat anderen zeggen over onze actieve en persoonlijke aanpak?

Gratis waardepaling

Wilt u meer weten over de aanpak van Marij Makelaardij of direct behoeft aan een afspraak? Bel ons op Tel 0418-517277. Of neem hier contact met ons voor een vrijblijvende afspraak.
Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.