Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Ik wil mijn huis verkopen

Wat is mijn huis waard?
Is het de juiste tijd om mijn huis te verkopen?
Hoe gaat het verkopen van een huis in zijn werk?
Wat kan ik zelf doen om mijn huis sneller en beter te verkopen?
Wat kan MARIJ MAKELAARDIJ voor mij doen?
Wat zijn de kosten voor verkoop van mijn huis?

Je huis verkopen

Ga je je huis in Zaltbommel of omgeving verkopen? Dan helpt Marij Makelaardij je graag. Want bij het verkopen van je huis komen diverse vragen naar voren. Een woning verkopen, doe je immers niet dagelijks. Er komt altijd meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Het is bovendien vaak niet alleen een financieel maar ook emotioneel besluit. Reden te meer om je bij de verkoop van je woning te laten begeleiden door een actieve en gedreven makelaar. Zo kun je je onderscheiden in deze markt!

Intensieve begeleiding

MARIJ MAKELAARDIJ  in Zaltbommel werkt bij de verkoop van je woning met een uitgebalanceerd  stappenplan. Hierbij komen alle aspecten van de verkoop aan de orde.  Van vooronderzoek tot en met de nazorg.
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de succesvolle verkoop van je woning begeleiden wij je. Deze intensieve begeleiding betekent gemak voor je en je bespaart tijd en geld bij de verkoop van je woning. 
Ook indien je zelf je woning wilt verkopen kun je bij ons terecht. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Lees dan hier wat anderen zeggen over onze actieve en persoonlijke aanpak?

Gratis waardepaling

Wil je meer weten over de aanpak van Marij Makelaardij of direct behoefte aan een afspraak? Bel ons op Tel 0418-517277. Of neem hier contact met ons voor een vrijblijvende afspraak.
Wij komen vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling van je woning.