Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Over Marij Makelaardij

Marij Makelaardij in Zaltbommel is een enthousiaste makelaar met een verfrissende blik op de woningmarkt. Niet afwachten maar actief en gedreven voor je aan de slag. Zowel bij aankoop of verkoop van je woning.

Eerlijk en betaalbaar
Als woningverkoper of woningkoper wil je alleen het allerbeste. Kies dan voor Marij Makelaardij voor Zaltbommel en omgeving. Wij beschikken over vakkennis, de juiste marketingmiddelen, uitgebreid netwerk, integriteit, objectiviteit, creativiteit en professionaliteit. En dit alles tegen een eerlijke en betaalbare prijs!

Lid van VastgoedPRO  
MARIJ MAKELAARDIJ is lid van Makelaarsvereniging VastgoedPRO. Dit is een brancheorganisatie met ruim 800 aangesloten leden, makelaars en taxateurs. VastgoedPRO stelt hoge eisen aan haar leden, zowel qua opleiding, ervaring, ethiek, klantvriendelijkheid als inzet en betrokkenheid bij hun klanten. De VastgoedPRO Makelaars behartigen altijd het belang van hun klant en dit in de lijn met de opgestelde Ere Code. Tevens werkt een VastgoedPRO Makelaar volgens Algemene Consumentenvoorwaarden die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

SeniorKeurMakelaar 
Met het oog op de veranderende demografische ontwikkeling in Nederland is Marij Makelaardij ook SeniorKeurmakelaar. Dit betekent voor u dat Marij Makelaardij meer kennis en ervaring met (toekomstige) woningaanpassingen heeft dan een gewone makelaar. 

Over Marijke de Beer   
Net voordat de financiële crisis in 2008 uitbrak, startte Marijke de Beer Marij Makelaardij in Zaltbommel. En ondanks, of juist misschien door dit moeilijke moment van starten, is Marij Makelaardij uitgegroeid tot dé makelaar in Zaltbommel en omgeving. Haar motto is: ‘Niet afwachten maar actief en gedreven voor je aan de slag’.

Eigen ervaring bij woningverkoop
De reden ‘waarom Marijke de Beer makelaar is geworden’ is eigenlijk heel eenvoudig. Toen haar toenmalige huis in Zaltbommel te koop stond, ging dit naar haar mening niet goed en snel genoeg. Ze had het idee dat dit met een andere aanpak en moderne (communicatie-)middelen veel efficiënter en effectiever kon. En na het volgen van de 3-jarige post HBO opleiding Vastgoedmakelaar, was Marij Makelaardij in 2008 een feit.

Van jongs af aan aanpakken
Als dochter van een aannemer in het oosten van het land, is de mentaliteit van ‘aanpakken’ er bij Marijke met de paplepel ingegoten. Ook haar interesse in huizen en haar bouwkundige kennis, vinden hier hun oorsprong. Voordat Marijke de Beer met Marij Makelaardij begon, heeft ze diverse commerciële opleidingen gevolgd en was ze accountmanager in de farmaceutische industrie.

Verfrissend en actief
Marijke’s mentaliteit van aanpakken is onder andere terug te zien in verfrissende acties en slimme promotie- en marketingactiviteiten van Marij Makelaardij. Zo was haar auto als eerste voorzien van belettering, zijn de deelnemende huizen tijdens de Open Huizenroute altijd herkenbaar aan de roze ballonnen en is Marijke regelmatig present op de jaarlijkse Zaltbommelse braderie. Ook steunt zij ondernemers uit de regio door o.a. woontassen met bonnen van lokale ondernemers uit te delen.

Marijke de Beer zag al vroeg de mogelijkheden van social media voor het (ver-)kopen van uw huis. En de digitale nieuwsbrief is een uitstekend instrument om contacten te onderhouden en informatie over te brengen. Incidenteel heeft zij ook het veilen van een woning ingezet.

Ontwikkelingen nauwlettend volgen
Natuurlijk houdt Marijke de Beer de ontwikkelingen op de woningmarkt en de inzet van innovatieve communicatiemiddelen nauwlettend voor je in de gaten. Want in alle gevallen blijft zij met Marij Makelaardij actief en gedreven voor je aan de slag.