Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Aanbiedingen in Lokale Promotie Woontas bij Marij Makelaardij

Zaltbommel, 24 maart 2015 - Speciaal voor bezoekers aan de open huizen route en de klanten van Marij Makelaardij, brengt de gelijknamige makelaardij dit jaar weer de Lokale Promotie Woontas. In deze tas zitten interessante aanbiedingen uit het Zaltbommelse bedrijfsleven, die te maken hebben met verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan opslag van materialen, klussen in huis, verhuizen, notaris, sporten en schilderwerk. Zo bespaart u geld bij uw verhuizing, wat u dan weer aan andere dingen kunt besteden.

De Lokale Promotie Woontas is exclusief te verkrijgen voor klanten van Marij Makelaardij en 28 maart tijdens de Open Huizen Route bij de deelnemende huizen uit het aanbod van Marij Makelaardij.  

Gerichte lokale actie

 “Na het succes van de vorige Lokale Promotie Woontas, werd Marij Makelaardij dit jaar door diverse bedrijven benaderd of we weer met een tas kwamen. Omdat de tas in ons jubileumjaar 2013 zeer goed werd ontvangen bij klanten en bezoekers van huizen, was de beslissing voor een nieuwe actie snel genomen”, aldus Marijke de Beer. “En het bedrijfsleven in Zaltbommel en omstreken doet graag mee met deze gerichte, lokale actie. De tas bevat leuke aanbiedingen voor de ontvanger en de deelnemende bedrijven uit de regio zijn verzekerd van branche-exclusiviteit”.

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!