Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Corona? "Markt is nog steeds krap" Marij Makelaardij in landelijk krant

Telegraaf 26 mrt 2020:

Van een veranderende instelling bij kopers of verkopers merkt Marijke de Beer, eigenaar van Marij Makelaardij in Zaltbommel weinig. " De huizenmarkt is nog steeds krap, dus als er iets te koop is, is er veel interesse. Dat gaat allemaal gewoon door. De Beer neemt wel voorzorgsmaatregelen. Zo zijn er geen open huizen meer, vraagt ze potentiële kopers alleen of hooguit met zijn tweeën te komen en thuis te blijven bij klachten. 

Verkopers kunnen niet meer bij de bezichtigingen of taxatie aanwezig zijn. Daarnaast is het huis digitaal bekijken ook een optie. "En ik geef natuurlijk geen handen meer, maak alles heel vaak schoon en houd afstand. Ook zijn er nu minder contactmomenten:een koopakte tekenen gebeurt nu digitaal. Of per post"

Dat de hypotheekrente mogelijk stijgt, vinden kopers niet zo interessant, merkt de makelaar. "Een huis kopen is een langdurig project, sommigen zijner al jaren mee bezig. Als de rente van 1.2 naar 1.3% gaat, maakt hun dat niet uit. Ze zijn blij als ze iets hebben gevonden". 

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!