Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Eerlijk en transparant bieden staat hoog in het vaandel bij Marij Makelaardij

Eerlijk bieden bij Marij Makelaardij

Om eerlijkheid en transparantie in biedingen te garanderen, heeft Marij Makelaardij zich aangesloten bij Eerlijk Bieden. Als een van de eerste makelaars in de regio heeft Marij Makelaardij deze stap gezet en loopt daarmee vooruit op wetgeving. Vanaf 1 januari 2023 zijn alle woningmakelaars bij inschrijving verplicht te werken met een biedlogboek.

Inzicht

Vanaf op de oprichting in 2008 staat eerlijkheid en transparant bieden bij Marij Makelaardij hoog in het vaandel. Alleen zo weet de klant zeker dat het aan/verkoopproces van een woning eerlijk verloopt. Niets voor niets heeft Marij Makelaardij nooit te maken gehad met klachten over oneerlijke biedingen of andere dubieuze verkopen of aankopen. 

Aansluiting bij Eerlijk Bieden en het gebruik van dit biedlogboek is dan ook een logische stap voor deze Zaltbommelse makelaardij. Het biedlogboek is een digitaal overzicht waarin alle stappen in het verkoopproces staan.

Onafhankelijk keurmerk

Eerlijk Bieden is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk voor makelaars dat consumenten een eerlijk biedproces garandeert. Uitsluitend makelaars die lid zijn van een branchevereniging, zoals VastgoedPro, kunnen zich hierbij aansluiten en Eerlijk Bieden gebruiken als biedlogboek.Na een bezichtiging krijgt de kijker een mail met link naar een biedformulier bij Eerlijk Bieden. Nadat de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de koop definitief is, krijgt de bieder inzicht in het biedingsproces.

Over Marij Makelaardij

Marij Makelaardij is dé makelaar voor Zaltbommel en omgeving. De makelaardij onderscheidt zich door een enthousiaste en actieve houding, gecombineerd met gedegen adviezen.

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!