Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Je huis verkopen in de huidige woningmarkt, makkelijk toch?

Je huis verkopen in de huidige woningmarkt, makkelijk toch?

- Zaltbommel,  Het voorjaar lijkt altijd de perfecte tijd om een woning te verkopen. En met de juiste begeleiding kan dat ook zo zijn. Zo voorkom je dat je in de nodige valkuilen valt!

Momenteel is de woningmarkt echt booming. Bezichtigingen gaan in hoog tempo door en de telefoon staat roodgloeiend. Ook bij Marij Makelaardij. Juist in deze hectische markt is het heel verleidelijk je huis ‘voor de markt uit’ te verkopen. Misschien wil iemand direct al een bod uitbrengen, nog voordat het huis echt in de verkoop is.  Klinkt verleidelijk. Maar is dit wel het beste voor jou? Een lokale verkoopmakelaar leidt jou door het hectische verkoopproces met als doel een optimaal resultaat voor jou!

Lokale kennis en ervaring

Allereerst adviseren we je om altijd met een lokale verkoopmakelaar te werken. Door onze lokale kennis en ervaring weet Marij Makelaardij bijvoorbeeld welke zoekers in Zaltbommel en omstreken actief zijn en of zij echt serieus zijn.  Wij weten bijvoorbeeld ook welke zoekers hun afspraken vaker afbellen, niet komen opdagen of eerder een bod hebben ingetrokken. Want ook dat komt allemaal nog steeds voor en zorgt voor onzekerheid bij verkopers.

Hogere opbrengst

Zodra Marij Makelaardij een woning online zet, volgen snel tientallen verzoeken voor een bezichtiging. Maar voordat het zover is, is al veel werk verzet.

Zo we adviseren je wanneer je de woning het beste te koop kunt zetten en ook hoe. Soms kan een simpel advies al een hogere opbrengst genereren.

Ook bespreekt een verkoopmakelaar vooraf het hele verkoopproces met je. Voor welke doelgroep of doelgroepen is jouw huis interessant en hoe spreken wij deze aan. Gaan we verkoop op inschrijving doen? Wat zijn dan reële voorwaarden en waarop ga je de keuze bepalen? En tot slot is het natuurlijk wel fijn als de overgang van de huidige woning naar jouw nieuwe woning goed op elkaar aansluit? Ook daarin adviseert de verkoopmakelaar je.

Als de koop is gesloten, zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat een gedegen en juridisch onderbouwd verkoopcontract tot stand komt. Want hierin mogen absoluut geen fouten in gemaakt worden! 

Wees geen dief van je eigen portemonnee

Een lokale verkoopmakelaar doet dus veel voor je. Meer dan je ‘ziet’. En onthoud  een aankoopmakelaar werkt in het belang van de kopers en niet in jouw belang als verkoper! Laat je bij de verkoop van je huis daarom altijd begeleiden door een lokale verkoopmakelaar; anders ben je uiteindelijk dief van je eigen portemonnee! Als dé makelaar voor Zaltbommel en omstreken staat Marij Makelaardij graag voor je klaar!

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!