Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Marij Makelaardij viert 10-jarig jubileum met M.A.D. najaarsactie

Marij Makelaardij viert 10-jarig jubileum met M.A.D. najaarsactie

 - Zaltbommel, 26 september 2018 – 10 jaar geleden was de start van de huizencrisis. Maar het jaar 2008 markeert ook de start van Marij Makelaardij. En om juist dit 10-jarig jubileum te vieren, heeft Marij Makelaardij een prachtige lokale actie, waarmee ze de sociale saamhorigheid in Zaltbommel en omstreken van harte ondersteunt!

Handgemaakte attentie Elliz in Company

Wanneer u uw huis nu via Marij Makelaardij verkoopt, een aankoopgesprek aangaat of waardebepaling laat uitvoeren, ontvangt u een handgemaakte attentie van het lokale label M.A.D. (Manufactured And Designed by Elliz in Company). Maker van dit presentje is de Syrische kleermaker Mahmoud Dardari van de Zaltbommelse stichting Elliz in Company, opgericht door Elze Frie. Vermoedelijk kent u Elze nog als Topvrouw van het Jaar Bommelerwaard 2016. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. U bent allereerst verzekerd van een deskundige en enthousiaste makelaar. Én u steunt een lokale stichting waar mensen vanuit alle hoeken van de samenleving met aandacht en respect voor elkaar werken en leren.

Ervaring en onderscheidend

Juist doordat Marij Makelaardij ten tijde van de huizencrisis is gestart, weet Marijke de Beer als geen ander hoe je je als makelaar moet onderscheiden. Dat je o.a. verstand van huizen moet hebben, kennis van de markt, integer moet zijn en bovenal enthousiast en onderscheidend essentieel zijn. En Marij Makelaardij is er maar wat trots op dat zij in deze 10 jaar tijd is uitgegroeid tot dé makelaar van Zaltbommel en omstreken. En dat viert de makelaardij graag samen met u! 

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!