Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Nieuw! Najaarsactie 2020 Win korting op bemiddelingskosten bij Marij Makelaardij

- Zaltbommel,  oktober 2020 – Juist in deze snelle woningmarkt is begeleiding door een deskundige makelaar onontbeerlijk. Kennis van de markt, het woningaanbod en de ontwikkelingen in de regio zijn belangrijk. Dan is het goed te weten dat u tot eind december korting op uw bemiddelingskosten bij Marij Makelaardij kunt winnen. Marij Makelaardij is dé woningmakelaar voor Zaltbommel en omstreken en weet exact wat in de regio speelt. Als u t/m 31 december 2020 opdracht aan Marij Makelaardij geeft voor de aan- of verkoop van uw woning doet u al mee. Kijk voor meer informatie op www.marijmakelaardij.nl

Gevolgen corona op de woningmarkt

Tot op heden heeft Covid-19 geen invloed op de woningmarkt. Met de grote vraag naar woningen en gebrek aan alternatieven zal dit weinig veranderen. Ook groeit de aantrekkingskracht voor woningzoekers uit de Randstad.

Rekening houdend met alle voorzorgsmaatregelen als mondkapjes, wegwerphandschoenen en desinfectiemiddelen, gaan woningbezichtigingen door Marij Makelaardij dan ook onverminderd door.

Courtageactie VastGoedPro

In deze snelle woningmarkt is er de VastGoedPro courtageactie. Wilt u bij de verkoop of aankoop van uw huis € 1.000,-- korting op uw bemiddelingskosten winnen? Doe dan tot eind december 2020 mee met de Courtageactie van Marij Makelaardij.
Informeer naar de voorwaarden!

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!