Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Verkoop gemiddelde 9,3!

Win uw makelaarskosten bij Marij Makelaardij terug

PERSBERICHT

 Win uw makelaarskosten bij Marij Makelaardij terug

- Zaltbommel, 14 september 2017 - Wanneer u nu Marij Makelaardij in Zaltbommel inzet voor de aankoop of verkoop van een woning, maakt u kans om uw bemiddelingskosten, oplopend tot maximaal € 2.500,--, terug te winnen! Zo wordt het wel heel interessant om uw verhuisplannen via dé makelaar voor Zaltbommel en omstreken te realiseren. Tot en met 31 december 2017 trekt beroepsvereniging VastGoedPro, waar Marij Makelaardij bij aangesloten is, maandelijks een winnaar en kunnen vier (ver)kopers in deze actieperiode hun bemiddelingskosten terugwinnen. Kijk voor alle voorwaarden en het huizenaanbod in Zaltbommel en omstreken op www.marijmakelaardij.nl.

Goed bereikbaar 

‘Het is druk op de woningmarkt, ook in Zaltbommel en omstreken en het najaar is altijd een goede periode. Niet voor niets is er aanstaande zaterdag 30 september  weer de landelijke open huizenroute, waar diverse woningen uit het aanbod van Marij Makelaardij aan meedoen (volg de roze ballonnen). Woningzoekers uit de Randstad ervaren dat Zaltbommel zeer goed bereikbaar is en breiden hun zoekgebied dan ook uit. Huizen worden mede hierdoor sneller verkocht en ik verwacht de komende maanden veel transacties. Als een klant dan de makelaarskosten terugwint, is dat natuurlijk fantastisch om extra wensen bij het nieuwe huis te realiseren’, aldus Marijke de Beer van Marij Makelaardij.

Om in deze drukke markt op te blijven vallen, ondersteunt Marij Makelaardij woningkopers en woningverkopers onverminderd met haar kennis van de markt, vermeldingen op social media, vitrinevermelding, mailings, open huis en advertenties. Iedere klant van Marij Makelaardij die tijdens de actieperiode de opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning maakt kans op het terugwinnen van de bemiddelingskosten.

Marijke de Beer

Makelaar - taxateur o.z.

Niet afwachten maar actief en gedreven voor u aan de slag!